American Horror Story -tähti kuoli 27-vuotiaana – Harry Hains kärsi masennuksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen malli ja näyttelijä Harry Hains on kuollut 7. tammikuuta. 27-vuotias Harry Hains tuli monille tunnetuksi American Horror Story -sarjasta, jota on alettu esittämään myös Suomessa vuodesta 2013 alkaen.

Harry Hainsin äiti, näyttelijä Jane Badler, vahvisti poikansa kuoleman Daily Mail -lehden mukaan torstaina 9. tammikuuta. Badler kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa, jossa hän avasi poikansa tilannetta kertomalla, että Hains kärsi mielenterveydellisestä ongelmista ja oli myös päihderiippuvainen.

Koskettavassa viestissä Jane Badler kertoo, että hän tulee ikävöimään poikaansa joka päivä hänen koko loppuelämänsä ajan. Äiti ei ole kuitenkaan kertonut vielä julkisuuteen poikansa kuolinsyytä, mutta moni uskoo äidin mainitseman päihdeongelman liittyvän näyttelijänuorukaisen menehtymiseen.

View this post on Instagram

hi angel city

A post shared by Harry Hains (@harryhains) on

View this post on Instagram

purraaaaa vidaaaaaa despedida costa rica

A post shared by Harry Hains (@harryhains) on