Nainen komensi tappajakoiran miehen kimppuun – saa murhasyytteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useat koirarodut tunnetaan poikkeuksellisen vaarallisina, sillä osaamattomissa käsissä ne ovat aiheuttaneet lukuisia kuolemantapauksia ympäri maailmaa. Nyt tällaisen tappajakoiran emäntä on saanut murhasyytteen sen jälkeen, kun hän komensi koiransa hyökkäämään miehen kimppuun.

38-vuotias kentuckylainen Melissa Wolke ajautui ensin itse välikohtaukseen 55-vuotiaan Donald Abnerin kanssa, kunnes hän komensi koiransa avukseen ja hyökkäämään miehen kimppuun viime perjantaina. Voimakas koira hyökkäsi miehen kimppuun puremalla samalla kun nainen hyppi miehen päällä ja löi tätä kasvoihin. Sivullinen soitti paikalle poliisit.

Mount Vernonissa asuva Wolke kieltäytyi lisäksi kutsumasta vaarallisen koiransa takaisin, vaikka paikalle saapuneet viranomaiset häntä siihen komensivat. Uhri todettiin kuolleeksi paikalla. Poliisi katsoo, että nainen käytti koiraansa murha-aseena. Hän saa murhasyytteen lisäksi myös syytteet julkijuopottelusta ja pidätyksen vastustamisesta. Asiasta uutisoivat WLEX-TV, WKYT-TV ja WTVQ-TV -televisiokanavat.