Mallikaunotar suivaantui mainoksesta: ”Häpeäisit Khloe Kardashian!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian tekee usein eri yhteistyötahojen kanssa mainoskampanjoita, jotka toteutetaan pelkästään naisen sosiaalisen median kanavissa. Jättiyritykset ovat valmiita maksamaan satoja tuhansia dollareita tähdelle siitä, että hän julkaisee esimerkiksi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nainen suosittelee kyseisen yrityksen tuotteita.

Khloe Kardashian on jo useampaan otteeseen tehnyt yhteistyötä Flat Tummy Shakes -tuotteiden kanssa. Nyt huippumalli Vogue Williams kritisoi realitytähteä siitä, että hän suostuu mainostamaan faneilleen tuotetta, joka ei oikeasti toimi eikä edesauta terveellisten elämäntapojen noudattamista.

Vogue Williams jakoi omassa Instagram-tarinassaan Khloe Kardashianin julkaiseman mainoskuvan. Hän oli kirjoittanut sen päälle tekstin, jossa hän kertoi, että laihdutuspirtelöt eivät toimi. Hän käskee Khloe Kardashiania myös häpeämään sitä, että hän mainostaa helpon rahan vuoksi tuotteita, jotka eivät ole ihmisille hyväksi.

https://www.instagram.com/p/B7CdVLTBHzK/