Kohukaunotar kävi kuoleman rajamailla – varoittaa vaarallisesta plastiikkakirurgista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalaissyntyinen Pixee Fox nousi julkisuuteen jokunen vuosi sitten ilmoitettuaan, että hän haluaa olla maailman ensimmäinen aidosti sarjakuvasankarilta näyttävä nainen. Nyt plastiikkakirurgia on ollut vähällä tappaa hänet.

– Tulin kuuluisaksi plastiikkakirurgian ansiosta ja olen mainostanut lukuisia kirurgeja ja heidän tekemiään toimenpiteitä. Julkaisen tämän nyt, koska olen huomannut muiden tyttöjen mainostavan tätä lääkäriä, joka oli vähällä tappaa minut, Pixee Fox varoittaa esitellen turkkilaisen Dr. Selçuk Yazanin profiilia.

Pixee Foxin mukaan kolme kyseisen kirurgin potilasta on kuollut komplikaatioihin. Pixee Fox kävi kuoleman rajamailla ja sai aivovaurion. Hän oli epäonnistuneen toimenpiteen jälkeen koomassa yli viikon ajan.

– Olen ollut sairaalassa ja kotihoidossa perheeni luona Ruotsissa yli vuoden ajan. Useat tytöt lähettävät minulle edelleen viestejä tästä tohtorista. Älkää missään nimessä menkö hänen vastaanotolleen ja varoittakaa myös muita hänestä. Tiedän hänen tappaneen kolme potilastaan ja jättäneen hoitamatta useita potilaiden saamia tulehduksia. Älkää seuratko häntä sosiaalisessa mediassa ja varoittakaa muita. Minä tulen vielä kertomaan tästä enemmän. Olen vasta alkanut ymmärtää tapahtunutta.

Jessica Rabbittia esikuvanaan pitävä Pixee Fox on poistattanut kuusi kylkiluutaan, suurentanut rintojaan, kohottanut takamustaan, muokannut korviensa ja leukansa muotoa sekä muuttanut silmiensä värin. Kohtalokas hoitotoimenpide tehtiin vuonna 2018, jonka jälkeen nainen on pitänyt taukoa julkisuudesta.

https://www.instagram.com/p/B5cl5oqhhbb/

https://www.instagram.com/p/B5cl5oqhhbb/

https://www.instagram.com/p/BYP39byFPQ5/