Kohukaunotar kävi kuoleman rajamailla – varoittaa vaarallisesta plastiikkakirurgista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalaissyntyinen Pixee Fox nousi julkisuuteen jokunen vuosi sitten ilmoitettuaan, että hän haluaa olla maailman ensimmäinen aidosti sarjakuvasankarilta näyttävä nainen. Nyt plastiikkakirurgia on ollut vähällä tappaa hänet.

– Tulin kuuluisaksi plastiikkakirurgian ansiosta ja olen mainostanut lukuisia kirurgeja ja heidän tekemiään toimenpiteitä. Julkaisen tämän nyt, koska olen huomannut muiden tyttöjen mainostavan tätä lääkäriä, joka oli vähällä tappaa minut, Pixee Fox varoittaa esitellen turkkilaisen Dr. Selçuk Yazanin profiilia.

Pixee Foxin mukaan kolme kyseisen kirurgin potilasta on kuollut komplikaatioihin. Pixee Fox kävi kuoleman rajamailla ja sai aivovaurion. Hän oli epäonnistuneen toimenpiteen jälkeen koomassa yli viikon ajan.

– Olen ollut sairaalassa ja kotihoidossa perheeni luona Ruotsissa yli vuoden ajan. Useat tytöt lähettävät minulle edelleen viestejä tästä tohtorista. Älkää missään nimessä menkö hänen vastaanotolleen ja varoittakaa myös muita hänestä. Tiedän hänen tappaneen kolme potilastaan ja jättäneen hoitamatta useita potilaiden saamia tulehduksia. Älkää seuratko häntä sosiaalisessa mediassa ja varoittakaa muita. Minä tulen vielä kertomaan tästä enemmän. Olen vasta alkanut ymmärtää tapahtunutta.

Jessica Rabbittia esikuvanaan pitävä Pixee Fox on poistattanut kuusi kylkiluutaan, suurentanut rintojaan, kohottanut takamustaan, muokannut korviensa ja leukansa muotoa sekä muuttanut silmiensä värin. Kohtalokas hoitotoimenpide tehtiin vuonna 2018, jonka jälkeen nainen on pitänyt taukoa julkisuudesta.

View this post on Instagram

Dont ever get anyting Done with this doctor. In time My story Will be out. Live home with My family recovering, after this ”doctor” killed me. scam and conartist, Shuld be in prisson, but he is still practicing… and keeps hurting even killing his patients… I was in coma for 1 week before I woke up. I am lucky to still be alive and not in worse shaped then a serious brain damage. Just got my driver license back. After being in hospital and home with family for 1 year. Just live home recovering with family in Sweden. How ever I see many girls are texting me about him. Just don’t go to him and warn others about him. I know he killed 3 of his patients. And leaves others with infections and shit. Unfollow and warn others about him! ❌ I will be back and talk about it in time. Just got to start figuring myself out…

A post shared by Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) on

View this post on Instagram

Dont ever get anyting Done with this doctor. In time My story Will be out. Live home with My family recovering, after this ”doctor” killed me. scam and conartist, Shuld be in prisson, but he is still practicing… and keeps hurting even killing his patients… I was in coma for 1 week before I woke up. I am lucky to still be alive and not in worse shaped then a serious brain damage. Just got my driver license back. After being in hospital and home with family for 1 year. Just live home recovering with family in Sweden. How ever I see many girls are texting me about him. Just don’t go to him and warn others about him. I know he killed 3 of his patients. And leaves others with infections and shit. Unfollow and warn others about him! ❌ I will be back and talk about it in time. Just got to start figuring myself out…

A post shared by Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) on