Meghan Markle palaa näyttelijäksi – mukana Disneyn tuotantossa äänenä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sussexin herttuatar Meghan Markle on ollut viime päivinä runsaasti otsikoissa, sillä hän ja prinssi Harry suunnittelevat kuninkaallisista titteleistä luopumisesta. Nyt hänen paljastetaan solmineen sopimuksen Disneyn kanssa.

Sopimuksen myötä Markle saattaa toimia ääninäyttelijänä Disneyn tulevissa tuotannoissa. Hänen näyttelijäpalkkionsa luovutetaan suoraan salametsästyksen vastaiselle Elephants Without Borders -hyväntekeväisyysjärjestölle, uutisoi The Times.

Marklen ja Disneyn yhteistyö alkoi jo kuukausia ennen pariskunnan päätöstä irtaantua kuninkaallisesta perheestä. Prinssi Harry tapasi Disneyn toimitusjohtaja Bob Igerin Leijonakuningas-elokuvan ensi-illassa heinäkuussa 2019 ja mainitsi vaimonsa työskennelleen ääninäyttelijänä. Internetiin vuotaneella videolla Iger ilmaisee kiinnostuksensa pestata Meghan Marklen äänirooliin tulevaisuudessa.