Adele paljasti laihduttamisensa syyn – ja se on jokaisen helppo allekirjoittaa

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Adele on nähty viime aikoina paljon tavanomaista hoikemmassa kunnossa. 31-vuotias tähti on onnistunut pudottamaan jo yli 45 kiloa painoa, mutta kyse ei kuitenkaan koskaan ole ollut painosta vaan siitä, että nainen on halunnut elää terveellisempää elämää.

Adele on People-sivuston mukaan onnistunut painonpudotuksessaan tiukan ruokavalion ja tarkan kuntoilusuunnitelman avulla. Hänen motivaationaan on toiminut naisen seitsemänvuotias poika Angelo, jonka vuoksi nainen on halunnut laihtua ja elää terveellisempää elämää.

Suurin muutos naisen ulkonäössä on tapahtunut viime syksyn aikana samalla kun nainen on käynyt läpi eroprosessiaan hänen aviomiehestään Simon Koneckista seitsemän vuoden yhteiselon jälkeen. Nainen jätti avioerohakemuksen syyskuussa ja nyt laulaja opetteleekin uutta arkeaan hänen poikansa yksinhuoltajana.