Ruoan tilaaminen kotiin on helppoa – näin paljon ihmiset käyttävät siihen rahaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useiden ruokalähettipalveluiden vuoksi ruoan tilaaminen kotiin on lähes mistä tahansa ravintolasta nykyään todella helppoa. Siitä syystä moni sortuukin käyttämään ruokaan huomaamattaan suuren summan viikossa rahaa sen sijaan, että valmistaisi ruoan alusta saakka itse ja tekisi sen hieman edullisemmin.

Nyt Glamour Magazine -lehti teki erituloisilla naisilla kyselyn, jossa he halusivat selvittää miten palkkapussin suuruus vaikutti siihen paljonko he tilaavat ruokaa kotiinkuljetuksella. YouTube-videolla näyttelijät lukevat naisten anonyymeina antamat vastaukset kameralle.

Videolta käy ilmi, että sekä pieni- että suurituloiset naiset käyttävät ruokalähettipalveluja hyvin säännöllisesti. Osa naisista käytti aterioihinsa hieman enemmän rahaa, mutta yleisesti annokset maksoivat noin 20 dollaria per tilaus, ja ruokaa tilattiin useita kertoja kuukaudessa ellei jopa viikossa.