Liam Hemsworth löysi uuden rakkaan – 23-vuotias malli vei miehen sydämen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus erosi hänen näyttelijäpoikaystävästään Liam Hemsworthista viime kesänä. Pariskunta erosi yhteisymmärryksessä eikä mennyt aikaakaan kun Miley Cyrus löysi rinnalleen uuden rakkaan Cody Simpsonin. Myös Liam Hemsworth näyttää nyt päässeen erostaan yli.

Liam Hemsworth on Daily Mail -sivuston mukaan nyt vahvistanut hänen suhteensa mallikaunotar Gabriella Brooksiin. 30-vuotias näyttelijä alkoi tapailemaan 23-vuotiasta mallia pian sen jälkeen kun hänen ja Miley Cyrusin ero tuli julki.

Lähipiirin mukaan pariskunta on tosissaan toistensa kanssa ja heidän suhteestaan on nopeasti tullut hyvin vahva. Pariskunta nähtiin viimeksi kuhertelemassa Byron Bayn hiekkarannalla, jossa he antoivat toisilleen muiden nähden suudelmia ja näyttivät hyvin rakastuneilta.

View this post on Instagram

🎀

A post shared by Gabriella Brooks (@gabriella_brooks) on

View this post on Instagram

@solidandstriped

A post shared by Gabriella Brooks (@gabriella_brooks) on