Mies halusi tilata aidon norjalaisen villapaidan – paketissa odotti yllätys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalaiset villapaidat ovat jälleen muotia. Nykyisin ne on valmistettu tyköistuvampaan malliin ja niitä on saatavilla lukuisissa eri väreissä, halpakopioina sekä aitoina neuleina. Los Angelesissa asuva Dan Sheenan työskenteli hetken norjalaisella lammastilalla vuonna 2016. Nyt hän halusi tilata itselleen kyseisen tilan lampaiden villasta valmistetun paidan.

Dan Sheenan selasi Leine Merino -tilan nettisivuja, ja löysi sieltä mukavan lämpöisen näköisiä villapaitoja. Kun paketti saapui Yhdysvaltoihin, katui Sheenan ettei käyttänyt apuna käännösohjelmaa nettisivulla surffaillessaan. Mies oli tilannut kyseisen villapaidan valmistuspaketin.

Toisin sanoen villapaidan sijaan hän sai kasan villalankaa, josta mies voisi neuloa kuvassa olleen paidan itselleen. Ohjeet ovat norjan kielellä. Hän lahjoittaa langat käsitöitä harrastavalle ystävälleen. Miehen tarina leviää viraalina Twitterissä.