Ariana Grandea trollataan tyylinsä vuoksi – tähti puolusti itseään Twitterissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni poptähti vaihtelee tyyliään ja muuttaa niin hiustyyliään kuin pukeutumistaankin usein. Ariana Grande on kuitenkin poikkeus. Nuori nainen on ollut uskollinen omalle tyylilleen, jonka kaikki sen vuoksi tunnistavatkin ja huomaavat jos joku muu on ottanut Grandelta vaikutteita.

Ariana Grande pukeutuu usein vapaa-ajallaan ylisuuriin neulepaitoihin ja huppareihin, jotka hän on yhdistänyt korkeisiin saappaisiin. Tämän lisäksi hänellä on lähes aina hiukset kiinni korkealla ponihännällä. Nyt eräs nettikommentoija on kritisoinut naista siitä, että tähdellä ei tunnu olevan kuin kaksi vaatekappaletta hänen vaatekaapissaan.

Kommentoijan mukaan Ariana Grande on pukeutunut samoihin vaatteisiin jo vuosia. Grande vastasi kommenttiin ja puolusti itseään toteamalla, että siinä tapauksessa on hyvä, että hän on laulaja. Tähti pyytää myös ihmisiä antamaan hänen olla. Hän ei sanojensa mukaan edes pidä valokuvattavana olemisesta minkä vuoksi hän yrittää piiloutua paparazzeilta.