Stella Maxwellilla häviävän pienet narustringit jalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoisirlantilainen Stella Maxwell on mallikaunotar, joka varttui Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Malliuransa 14-vuotiaana aloittanut Stella noteerattiin laajemmin vasta päästyään Victoria’s Secret -muotinäytöksen tähdeksi. Viime syksynä hän aktivoitui jälleen sosiaalisessa mediassa.

https://www.instagram.com/p/B7bOYJ5pAqf/

Nyt Stella on pulahtanut silmiähivelevissä maisemissa uima-altaaseen lähes alastomana, sillä hänellä on yllään ainoastaan häviävän pienet narustringit. Ylävartalo on hänelle ominaiseen tapaan paljaana. Kuva on peräisin hänen talviselta laskettelulomaltaan, jossa lumilautailua harrastavalla mallikaunottarella on ollut aikaa myös rentoutua uima-altaassa.

https://www.instagram.com/p/B7gKecNJSNq/

28-vuotias Stella Maxwell on nähty viime aikoina poseeraamassa sosiaalisessa mediassa muun muassa upeissa alusvaatekuvissa sekä uima-altaalla melko niukassa mustassa uimapuvussa. Nykyisin Stellalla on 4,6 miljoonaa seuraajaa jo yksin Instagramissa.