Vihreänä syntynyt koiranpentu hämmästyttää – sai nimekseen Hulk

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Unohda pienet vihreät miehet, sillä nyt ihmetystä herättää pieni vihreä koira. Yhdysvaltojen North Carolinassa asuvan perheen saksanpaimenkoira synnytti pennun, jonka turkki on vihertävä. Gypsy-niminen koira oli synnyttänyt yhteensä kahdeksan pentua.

Niistä neljäs yllätti omistaja Shana Stameyn perinpohjaisesti värityksensä ansiosta. Marvelin vihreään jättiläiseen viittaavan Hulk-nimen saanut pentu on sisarustensa tavoin täysin terve. Eläinlääkäri Suzanne Cianiciulli kertoo NBC-uutissivustolle pennun turkin värjätyneen todennäköisesti lapsenpihkan, eli vastasyntyneen ensimmäisten ulosteiden ansiosta.

Siksi vihreä väri ei todennäköisesti pysy sen turkissa kauaa. Stamey suunnittelee luovuttavansa koiranpennut uusille omistajille niiden ollessa tarpeeksi vanhoja. Hän uskoo Hulkin vihertävän värityksen olevan hyvän onnen merkki.

 

Little pick me up for everyone!! Our German Shepherd graced us with a "Green" pup, "Hulk" is 5 days old!!! ENJOY! Shana Louise Stamey

Publiée par Chris D Grigg sur Mercredi 15 janvier 2020