James Bond -tunnarin esittäjä paljastettiin – huhut eivät pitäneet paikkaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tulevan James Bond -elokuvan tunnuskappaleen esittäjä on paljastettu pitkään jatkuneen spekulaation jälkeen. Viime viikolla Beyoncen huhuttiin esittävän tunnuskappaleen, mutta huhu ei lopulta pitänyt paikkaansa. No Time to Die -elokuvassa kuullaan nimittäin laulaja-lauluntekijä Billie Eilishin uusi kappale.

Nousujohdanteista uraa tekevän Eilishin valintaa elokuvaan on kuvailtu historialliseksi. 18-vuotias tähti on nimittäin nuorin Bond-elokuvaan tunnuskappaleen nauhoittanut artisti koskaan. Kappaleen ovat kirjoittaneet Eilish ja hänen kanssaan toistuvasti yhteistyötä tehnyt veljensä, Finneas.

– On suuri kunnia päästä luomaan tunnuskappale elokuvaan, joka on osa niin legendaarista sarjaa. James Bond on coolein elokuvasarja ikinä. Olen edelleen shokissa, Eilish kuvaili tiedotteessa.

No Time to Die on näyttelijä Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva. Sen Suomen ensi-iltansa on 3. huhtikuuta 2020.