Charly Jordan paljasti miten bikinikuvissa poseerataan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa.

View this post on Instagram

Does it still count as a thirst trap if it’s a one piece? Debatable 💋 Makeup @robscheppy I was looking at my face yesterday and I’ve noticed from the past three years of traveling that my skin has definitely aged a bit from sun damage, flying on dry airplanes, etc. The first sign of baby wrinkles on my forehead. My initial reaction was negative, but then I thought it’s kind of exciting. Aging in today’s world is sort of frowned upon with how much preventative plastic surgery people can get but I think that aging can be graceful and amazing. I guess what I’m saying is that I was kind of excited by my baby wrinkles if that doesn’t make me sound crazy. I think they show a life well lived and lots of stories to tell 😘

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Alastomana taannoin ystäviensä kanssa sosiaalisessa mediassa poseerannut Charly nähdään nyt esittelemässä pakaroitaan punaisessa uimapuvussa. Samalla hänen somevideonsa paljastaa miten hänen bikinikuviaan tällä kertaa otettiin. Jordanilla oli nimittäin housut alas laskettuna yhä jalassaan.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.