Janni Hussin sixpack bikineissä – ja sitten hieman toisenlaisena: ”Nyt tulee niin shokeeraavaa asiaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-kaunotar ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi sai taannoin viimein toteuttaa yhden suurista unelmistaan, kun hänet kiinnitettiin juontajaksi Suomipop-radiokanavalle. Suosikkijulkkis on äänessä kanavalla viikonloppuisin aamusta iltapäivään.

View this post on Instagram

Tervetuloa NAISEN ANATOMIA MINUUTISSA -kurssille! Otathan hyvän asennon ja heristät korvasi kuulolle. Nyt tulee niin shokeeraavaa asiaa, että kannattaa tarratta hatustaan kiinni tiukemmin kuin Kikka hanurista. . . Minä olen nainen. Meitä on tällä maapallolla n. 3,8 miljardia, eli noin 49,6% koko väestöstä. Suomesta lajitovereitani löytyy reippaat 2,7miljoonaa. . . Naisen vartalo on mitä ihmeellisin kapistus. Se ei nimittäin näytä yhtenäkään päivänä samanlaiselta! Miettikää, siinä olis kamelionteillakin tekemistä muuntautua tässä tahdissa! Yhtenä päivänä on niin slimmi olo, että farkut meinaa tippua päältä kun seuraavana samat housut ei enää mene kiinni. Tai jos ne vaivalla meneekin, niin iltapäivästä lounaan yhteydessä ne puristaa niin paljon, että nappi sinkoaa omatoimisesti edessä istujan silmään. . . Aina edes päivän vaihtumisella ei ole väliä. Toisinaan aamun ja illan välillä peilistä saattaa katsoa täysin toinen ihminen. Se joka aamulla lähti kotelomekossaan valloittamaan maailmaa, palaa töistä sen näköisenä kuin olisi vetänyt vuoden pelkällä bissellä. . . Meillä hedelmällisessä iässä olevilla naisilla on myös kerran kuussa kuukautiset (hihihi, apua se sano MENKAT!!!) Niin, tämä puolestaan liittyy monimutkaisempaan munarakkulan kypsymiseen ja irtoamiseen, josta voi ovulaation aikaan tapahtua hedelmöitys. Tätä kutsutaan myös raskaudeksi. Tarinat haikarasta eivät siis olleetkaan totta, sorry. . . Toisilla naisilla premenstruaalioireyhtymä, kavereiden kesken PMS, voi aiheuttaa mm seuraavaa: . . ✔️Itkuun purskahtaminen, koska tajuat miten söpö oma koirasi on. ✔️Silmitön raivari, koska et löydä toista sukkaasi, etkä ole vielä 3:een tuntiin myöhässä mistään. ✔️Syöt kaiken. Ja enemmän. ✔️Et mahdu rintaliiveihisi. Etkä haluaisikaan, koska tisseihin sattuu niin s**tanasti. ✔️Luulet nielaisseesi ilmapallon. Mutta tiedät, että edes piereminen ei auta tähän turvotukseen. . . Kas näin naisen anatomia minuutissa! Toivottavasti viihdyit tunnilla ja opit jotain uutta! Haluan toivottaa sinulle varovaisuutta toivuksien kanssa, sillä emmehän me kaikki ole turvotuksesta huolimatta tiineinä. . . Ps. Kuvien välissä on 23 vuorokautta. Tätä kutsutaan myös kuukautiskierroksi.

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Nyt Janni on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa kuvaparin, jossa hänet nähdään kahdessa toisistaan melko poikkeavassa poseerauksessa. Toisessa hän esittelee bikineissä upeaa sixpackiaan ja toisessa vatsanseutu on hieman toisenlainen. Syykin selviää nopeasti, sillä Hussi pitää seuraajilleen luennon naisen anatomiasta.

– Nyt tulee niin shokeeraavaa asiaa, että kannattaa tarratta hatustaan kiinni tiukemmin kuin Kikka hanurista. Minä olen nainen. Meitä on tällä maapallolla n. 3,8 miljardia, eli noin 49,6% koko väestöstä. Suomesta lajitovereitani löytyy reippaat 2,7miljoonaa, Janni aloittaa.

Fitness-julkkis kertoo miten naisen vartalo näyttää joka päivä erilaiselta ja miten välillä farkut ovat pudota ja toisena ne eivät mene edes kiinni. Hänen mukaansa vartalo muuttaa muotoaan usein myös saman päivän aikana. Esimerkkitapaus on melkoisen hauska.

– Aina edes päivän vaihtumisella ei ole väliä. Toisinaan aamun ja illan välillä peilistä saattaa katsoa täysin toinen ihminen. Se joka aamulla lähti kotelomekossaan valloittamaan maailmaa, palaa töistä sen näköisenä kuin olisi vetänyt vuoden pelkällä bissellä, Janni kertoo.

Lisäksi Hussi kertoo kuukautisista ja paljastaa, että oheisten kuvien välillä on kulunut 23 päivää, eli kuukautiskierron verran. Osansa saarnassa saavat myö myös PMS-oireet, joita Janni luettelee paljon raivareista itkuun sekä syömisestä ja turvotuksesta rintojen aristamiseen.