Prinssi William ja Harry: Vihdoinkin sopu veljesten välille!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuningatar Elisabet antoi äskettäin suostumuksensa Sussexin herttuaparille, että he voivat muuttaa Kanadaan ja keskittyä perhe-elämäänsä ilman kuninkaallisia titteleitä tai velvollisuuksia. Tämä muutos hautasi samalla sotakirveen tulevan kuninkaan, prinssi Williamin ja hänen veljensä Harryn välillä.

Prinssi William on vastustanut näyttelijätär Meghan Marklen naimista kuninkaalliseen perheeseen. Sen lisäksi, että nainen on paljon Harrya vanhempi, on hän myös amerikkalainen Hollywood-tähti, puoliksi tummaihoinen ja tiettävästi erittäin omatahtoinen nainen. Harry kuunteli sydäntään ja vei rakastamansa naisen vihille. He saivat viime keväänä pienen Archie-pojan.

Riidoissa häistä saakka olleet William ja Harry viettivät äskettäin kahdenkeskistä aikaa virallisten tiedonantojen ja sopimusten laatimisen jälkeen. He päättivät olla ihmisiä toisilleen titteleistä välittämättä: Olla veljiä. Harry ja Meghan haluavat rakentaa tulevaisuuttaan ilman kuninkaanhovin asettamaa kitkaa, The Sun uutisoi.