Paris Hilton kohutusta Simple Life -sarjastaan: ”Tiesin mitä olin tekemässä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirikaunotar ja liikenainen Paris Hilton on esiintynyt Simple Life ja Paris Hilton’s My New BBF -realitysarjoissa. Nainen on öisin myös DJ-tähti, joka on soittanut jo satoja keikkoja ihmisille. Nykyään kaunotar pitää myös omaa YouTube-sarjaa, jossa fanit pääsevät tutustumaan Parisiin ja hänen elämäänsä paremmin.

Nyt 38-vuotias Paris Hilton kertoi People-sivuston haastattelussa, että realitysarja Simple Life ei koskaan antanut hänestä todellista kuvaa. Paris paljasti, että hän tiesi alusta saakka täsmälleen mikä ihmisiin vetoaa ja esitti ohjelmassa roolihahmoa, jonka hän itse kehitti.

Simple Life -sarjassa Paris Hilton nähtiin melko stereotypisena blondina, joka välitti vain siitä miltä hän näytti. Parisin mukaan hän ei ole oikeasti lainkaan sellainen ihminen vaan koko roolihahmo oli täysin laskelmoitu alusta saakka sarjan menestymisen vuoksi.