Taylor Swift avautui syömishäiriöstään – treenasi paljon eikä syönyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift kertoi hetki sitten julkisesti surevansa sitä, että hänen äidillään on syöpä, jota vastaan hän taistelee kemoterapian avulla. Nyt Taylor Swift on myös avautunut siitä, että hän itse on sairastanut syömishäiriötä oman uransa alkutaipaleella.

Taylor Swift oli huomannut, että aina konsertin jälkeen hänestä tuntui siltä, että hän olisi voinut pyörtyä, koska hän oli niin uupunut. Nainen oli ajatellut sen olevan normaalia, mutta todellisuudessa se olikin vain yksi syömishäiriön aiheuttama oire.

Swift kertoi People-sivuston mukaan, että paparazzikuvat aiheuttivat hänelle paineita. Nainen arvosteli omaa vatsaansa ja piti itseään pullukkana, mikä antoi hänelle aina hyvän syyn hieman näännyttää itseään ja jättää aterioita välistä. Nainen kertoi, että hän treenasi paljon, mutta ei syönyt välillä lainkaan.

Taylor Swift kertoo elämästään ja urastaan lisää dokumenttielokuvan muodossa kun naisesta kertova Miss Americana ilmestyy Netflixiin kaikkien katsottavaksi 31. tammikuuta. Elokuvassa tähti avautuu myös syömishäiriöstään.