Nainen jäi katumaasturin alle – sivustakatsojat nostivat auton uhrin päältä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla nähdään, kuinka paljon apua ulkopuolisista voi onnettomuustilanteissa olla. Videolla joukko sivustakatsojia rientää auttamaan auton alle jäänyttä naista.

25-vuotias Veronika oli kävelemässä New Yorkin Lower East Sidellä, kun hän jäi Mercedes-merkkisen katumaasturin alle. Hän ei päässyt pois ajoneuvon alta omin voimin. Niinpä joukko onnettomuutta todistaneita ihmisiä kerääntyi auton ympärille ja nosti sen vapauttaakseen uhrin.

Osa paikallaolleista jäi vielä uhrin seuraksi viranomaisten ja ensihoitajien paikalle saapumiseen saakka. Juuri vastikään New Yorkiin Saksasta muuttanut Veronika oli ABC7-uutissivuston mukaan koko ajan tajuissaan, ja selvisi onnettomuudesta lievin vammoin.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.