Sormi jäi jumiin lavuaariin – palokunta joutui purkuhommiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Arjessa saattaa joskus törmätä täysin odottamattomiin, pienenä alkaviin mutta suuriksi paisuviin ongelmiin. Joskus hankaluuksiin voi johtaa vaikkapa lavuaarin puhdistaminen. Lontoossa asuva nainen oli yrittänyt avata sormellaan kylpyhuoneen lavuaarin viemäriä.

Hänen sormensa oli kuitenkin jäänyt jumiin. Lopulta kävi selväksi, ettei nainen voinut kuin kääntyä ammattilaisten puoleen hälyttämällä palokunnan paikalle. Sormen irrottaminen viemäristä osoittautui odotettua hankalammaksi, ja palokunta päätyi lopulta tuhoamaan koko lavuaarin vapauttaakseen naisen.

Palokunnan mukaan nainen ehti olla 20 minuuttia pinteessä ennen kuin hän edes hälytti apua. Tilanne oli nimittäin tuntunut hänestä alkuun aivan liian nololta, eikä hän siksi kehdannut kutsua paikalle ulkopuolista apua.