Povipommi Berliinin Barbie ikävöi kesää – bikinikuva kiteyttää tunnelmat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Instagramissa seuraajia keräävät sosiaalisen median vaikuttajat saattavat tehdä kaikkensa saadakseen enemmän huomiota. He julkaisevat paljastelevia otoksia matalalla kynnyksellä. Toisinaan he keksivät verukkeen paljastelevan kuvan julkaisuun – kuten kehopositiivisuuden tai kaukokaipuun.

Berliinin Barbie -nimellä julkisuudessa esiintyvä Paris Herms on tarkoituksella täyteaineilla pumpattu ja vahvalla meikkikerroksella peitetty nainen. Jättirintainen nainen haluaa herättää huomiota äärimmäisyyksiin viedyn ulkonäkönsä ansiosta. Hän haluaa näyttää muovinukelta.

Nyt nainen on julkaissut kesäisen bikinikuvan. Hän kertoo ikävöivänsä aurinkoisempaa vuodenaikaa. Berliinin Barbien muodot ovat kuin tiimalasista, vaikka kuva näyttääkin osittain hieman liikaa muokatulta ollakseen täysin aito.

View this post on Instagram

Heute war ich bei @stunningyou_berlin 😍 und hab für euch exclusiv das KRISTALL-KORTISON für die Nasenverkleinerung Probiert 💉 Richtig gehört ! Ohne Operation eine kleine Nase 👃🏾✨ es ist eine super Alternative zur Nasen-Op 😱 Bei Fragen meldet euch bei @stunningyou_berlin 👌🏾❤️ Ps JAWLINE & WANGENAUFBAU hab ich auch bei ihn gemacht 🥰 #germanblogger #influencer #influence #beautyblogger #beautyblogger_de #berlin #lifestyleblogger #lifestyleinfluencer #fashionblogger #fashioninfluencer #fashion #luxurylifestyle #losangeles #berlincity #blogger #sexy #bloggerlife #glamourmodel #styleinspiration #germany #model #inkedgirls #tattoomodel #travelblogger #styleblogger #bloggerlife #bodygoals #berlinstagram #instagrammodel #internationalmodel

A post shared by 🇩🇪👑-𝐑𝐄𝐀𝐋•𝐁𝐀𝐑𝐁𝐈𝐄•𝐎𝐅•𝐁𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍-👑🇮🇷 (@real.barbie.of.berlin) on