Renny Harlin ohjasi lonkeromainoksen – maailman ensiesitys tänään klo 20:00

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin suomalaisiin elokuvaohjaajiin lukeutuvalta Renny Harlinilta nähdään tänään uusi ohjaustyö. Pitkän elokuvan sijaan kyseessä on mainos Hartwall-yhtiölle. Harlinin Original Long Drink -lonkeromainos kantaa nimeä Long Shot.

Mainosvideo saa ensiesityksensä tänään perjantaina 31. tammikuuta Youtubessa kello 20:00. Uutuuslonkeron lanseeraustilaisuus esitetään suorana kello 19 alkaen. Renny Harlin tunnetaan muun muassa menestyselokuvista Die Hard 2 – vain kuolleen ruumiini yli, Cliffhanger ja Deep Blue Sea.

Elokuvaohjaaja Renny Harlin muutti vuonna 2014 Kiinaan, jossa hän on työstänyt muun muassa Jackie Chanin ja Johnny Knoxvillen tähdittämän Skiptrace-toimintakomedian.