Cameron Diaz sai lapsen 47-vuotiaana – Gwyneth Paltrow ylistää tuoretta äitiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Cameron Diaz nousi kertaheitolla koko maailman tietoisuuteen vuonna 1994 ilmestyneen The Mask – naamio -elokuvan myötä. Nainen oli tuolloin 21-vuotias. Näyttelijä on ehtinyt tekemään vuosien varrella monia suuria elokuvarooleja, mutta nyt hän keskittyy perhe-elämään tultuaan juuri äidiksi.

Cameron Diaz sai esikoisensa vuoden vaihteessa hänen miehensä Benji Maddenin kanssa. 47-vuotias tuore äiti kertoi uutisen omalla Instagram-kanavallaan, jossa hän paljasti tyttärensä saaneen nimekseen Raddix Madden. Samalla nainen pyysi myös ihmisiä kunnioittamaan hänen tyttärensä yksityisyyttä, minkä vuoksi näyttelijä ei aio jakaa lapsestaan kuvia julkisuuteen.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow on haltioissaan ystävänsä Diazin perheenlisäyksestä. Hän on People-sivuston mukaan kehunut naisen maasta taivaisiin ja ylistänyt häntä äitinä. Paltrown mukaan Cameron Diaz tulee olemaan kaikista äideistä parhain.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on