Hurja väite: Palkkionmetsästäjä-Duane pokasi poikansa exän – näin itse kommentoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitysarjasta tutun palkkionmetsästäjä Duane ”Dog” Chapmanin perheessä kuohuu. Tähden tyttären mukaan Duane seurustelee Moon Angell -nimisen naisen kanssa, joka oli palkkionmetsästäjän edesmenneen vaimon hyvä ystävä ja pojan ex-rakas.

– Mitä tekisit jos veljesi kanssa seurustelessaan perheeseesi tutustunut nainen yrittäisi deittailla isäsi kanssa äitipuolesi kuoltua? Mitä tekisit jos menisit äitisi vaatekaapille ja näkisit naisen korvanneen hänen vaatteet omillaan?, Lyssa Chapman avautui Twitterissä.

Duane on kuitenkin kiistänyt seurustelevansa Moon Angellin kanssa. Palkkionmetsästäjä kertoo Moonin auttaneen häntä elämänsä vaikeina aikoina. Miehen mukaan he ovat kuitenkin vain ystäviä, eikä tarkoituksena ole korvata edesmennyttä vaimoa.

– Kukaan ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta juuri nyt tarvitsen Moonia. Uutta rouva Dogia ei tule koskaan olemaan mutta se ei tarkoita, että minun pitäisi olla surullinen, Duane Chapman kertoi Radar-sivustolle.