Kuntovalmentaja-komistukselta sykähdyttävä peiliselfie

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen kuntovalmentaja ja Instagram-tähti Brock O’Hurn on luonut uraa myös mallina. Miehen raamikas ulkonäkö kiehtoo hameväen edustajia siinä määrin, että hänen julkaisemansa valokuvat niittävät hetkessä satojatuhansia tykkäyksiä.

Nyt 28-vuotias mies on ottanut paidan pois kuntosalitreenin päätteksi saadakseen viestinsä paremmin perille peiliselfien muodossa. Järisyttävän komea lihaskimppu kannustaa fanejaan työskentelemään unelmiensa eteen. Hänen mukaansa ihminen voi saavuttaa haluamansa asiat, mikäli näkee niiden eteen vaivaa.

Brock O’Hurn on kuin ihmisleijona ja viikinkien kuningas. Hänen maskuliinisuutensa saa haukkomaan happea. Kaksimetrinen kalifornialainen on näytellyt muutamissa elokuvissa, mutta luonut ennen kaikkea mainetta Instagramissa, jossa hänellä on 2,6 miljoonaa seuraajaa.