Kylie Jenner seksikkäänä alusvaatekuvissa – estoton poseeraus someen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yrittäjänä, realitytähtenä ja miljardöörinä tunnettu Kylie Jenner valmistautuu parhaillaan vuoden 2020 koitoksiin. Sitä ennen hän on jakanut vuoden viimeisen herutuskuvansa sosiaalisessa mediassa. Mustavalko-otoksissaan Jenner nähdään viettelevissä tunnelmissa. Hän poseeraa sängyssä pelkät alusvaatteet päällään. Kylie juhlisti kuvalla vuodenvaihdetta.

– Ei tuntunut oikealta siirtyä vuoteen 2020 ennen yhtä viimeistä herutuskuvaa, Jenner kirjoitti Instagramissa.

Kylie Jennerillä on takanaan tapahtumarikas vuosi 2019. Hän erosi syksyllä Stormi-tyttärensä isästä, räppäri Travis Scottista. Kaksikon on tosin toisinaan huhuttu olevan palaamassa yhteen. Samalla hän on tienannut liiketoimillaan itselleen satumaisen omaisuuden, joka teki hänestä aikamme nuorimman yli miljardia euroa ansainneen naisen.