Courtney Stoddenin kamelinvarvas kiinnitti somehuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden oli ainoastaan 16-vuotias mennessään naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin kanssa. Hutchinson oli siis tuolloin 50-vuotias. Stodden erosi miehestä vuonna 2018, mutta avioero astui voimaan vasta 20. tammikuuta 2020.

View this post on Instagram

Have a nice day 💞

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Nyt 25-vuotias Courtney on esitellyt sosiaalisessa mediassa bikinivartaloaan, sillä hänellä on tuoreessa kuvassa yllään värikkäät bikinit. Sosiaalisessa mediassa huomiota herätti erityisesti hänen bikiniensä alaosaan piirtynyt niin sanottu kamelinvarvas. Se tuskin kuitenkaan Stoddenia häiritsee.

– Tunnen nyt oloni vahvaksi. Ei ole kuitenkaan salaisuus, että kärsin masennuksesta. En ole uskaltanut kertoa tästä aiemmin, mutta yritin noin vuosi sitten itsemurhaa. Olin tilanteessa, josta en nähnyt ulospääsyä, kipua, ahdistusta ja hulluutta elämässään tuntenut Stodden kertoi taannoin.

View this post on Instagram

Been sad lately

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on