Somekaunotar pieraisi somevideollaan – haluaa olla aito

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karina Irby on sosiaalisessa mediassa ja etenkin Instagramissa mainetta niittänyt malli, joka tunnetaan myös värikkäiden Moana-bikinien luojana. Naisen tietoon tuli hänestä salaa kuvattu video, jonka myötä hänen kuviaan oli pilkattu tekaistuiksi. Tähän Irby päätti vastata omalla hauskalla tyylillään.

Karina Irby julkaisi nyt itse itsestään kuvan, jossa hän poseeraa kameralle ja esittelee pyöreitä pakaroitaan. Kuvan toisella laidalla nähdään video, jossa Irby itse esittelee itseään hieman epäedustavammista kuvakulmista. Irby myöntää, että tietenkin kuvakulmilla ja valolla on väliä kun häntä valokuvataan, mutta ei hän yritä silti missään nimessä väittää, että hän pitäisi poseerausasentoa koko ajan yllä.

Tuoreimmalla videollaan Karina Irby esittelee myös omaa huumorintajuaan ja hauskaa puoltaan. Hän näyttää videolla sen miten epäaidot ja muka täydelliset kuvat virheettömistä vartaloista saavat hänet tuntemaan. Videolla nainen pieraisee äänekkäästi ja nauraa poikaystävänsä ihmetellessä hänen toimintaansa taustalla.

View this post on Instagram

POSE VS CANDID A public forum was brought to my attention last week. Someone had put a posed photo against a candid raw video screenshot of myself. They did this to try and portray me as some fake girl on the internet. LOL. No no. I’m real! And I’m sorry I’m not walking around holding my shit together and posing at anyone who looks at me from any angle. Although, that would be a GREAT workout🤔 So I wanted to redo their work, but do it better🤪 Posing for photos comes with angles, timing, lightening, location and cute outfits. Candid is from any angle, any where at any time from any one. This is why I’m always telling others to never be self critically from images they see on the internet. The internet can be a scary place! We just need more and more of positive, open minded and kind people sharing their thoughts🦄 Considering the mass amount of raw video/photo content I have on the internet I think it’s pretty clear what I look like. I’m not fooling anyone, I can’t be bothered trying ✌🏽 @KARINAIRBY_RAW

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby) on