Taiteilija piirsi Australian maastopaloista kuvan – teos saa herkistymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiaa on piinannut kuukausien ajan massiiviset maastopalot, joiden vuoksi maan upeasta luonnosta on jäljellä suurilta osin vain tuhkaa. Tuhannet ihmiset ovat menettäneet paloille kotinsa, minkä lisäksi metsien palaminen on vienyt myös lukemattomilta eläimiltä sekä kodin että hengen.

Nyt kuvataiteilija ja piirtäjä Melina Mitchell on piirtänyt koskettavan kuvan, joka kertoo miten surulliseksi Australian tilanne on hänet tehnyt. Normaalisti nainen piirtää fantasiakuvia, animaatioita ja mystisiä olentoja, mutta nyt hänen piirustuksessaan nähdään koala ja liekehtivä puu.

Melina on julkaissut omalla Facebook-kanavallaan kuvan, jossa nähdään itkevä koala, joka on kiivennyt naisen syliin. Kyynelehtivä nainen kuvastaa Australian luontoa ja puuta, joka on tulessa. Kuva on koskettanut monia ja se on saanut Facebookissa parin päivän aikana jo yli 133 000 jakoa.

My illustration for the Australian bushfires. I can't seem to find any more words that haven't already been said, there'…

Publiée par Melina Illustrates sur Samedi 4 janvier 2020