Billie Eilishille historiallinen Grammy-saalis – voitti kaikissa neljässä tärkeimmässä kategoriassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on tehnyt historiaa vasta 18-vuotiaana. Hän voitti palkinnot kaikista Grammy-gaalan tärkeimpinä pidetyistä kategorioista. Eilish voitti parhaan uuden artistin, vuoden levytyksen, vuoden albumin ja vuoden kappaleen palkinnot. Lisäksi hän voitti vielä parhaan pop-albumin Grammyn.

– Voinko vain sanoa, että mielestäni Ariana Grande olisi ansainnut tämän?, Eilish kertoi noutaessaan parhaan albumin palkintoa.

Eilish on nuorin vuoden albumin palkinnon saaja koskaan. Yksittäinen artisti on voittanut palkinnot kaikista tärkeimmistä kategorioista samana vuonna vain kerran aikaisemmin. Christopher Cross voitti niin ikään uuden artistin, vuoden albumin, vuoden levytyksen ja vuoden kappaleen palkinnot vuonna 1981.