Irina Shayk kommentoi eroaan – opettelee elämään ilman Bradley Cooperia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Bradley Cooper ja supermalli Irina Shayk ilmoittivat erostaan viime kesänä. Pariskunta ehti olemaan yhdessä neljä vuotta, ja heillä on suhteestaan myös yhteinen kaksivuotias tytär Lea De Seine. Pariskunta ei ole kommentoinut tilannetta julkisesti, mutta nyt 34-vuotias Shayk on viimein puhunut erosta julkisesti.

Nainen kommentoi People-sivuston mukaan, että hän on onnellinen siitä, että sai kokea kaiken mitä ehti Cooperin kanssa kokemaan. Elämä ilman miestä on kuitenkin naiselle nyt uuden opettelua.

Irina Shayk kertoo ihmisten tuovan toisistaan aina parhaimmat ja pahimmat puolet esiin, koska sellainen on ihmisten luonto. Tämän vuoksi kaksi upeaa ihmistä eivät naisen mukaan välttämättä muodosta kuitenkaan hyvää pariskuntaa.

Shayk on kokenut yksinhuoltajana myös haasteita. Toisinaan hän miettii aamuisin, että ei tiedä enää mitä on tekemässä, jolloin naisesta tuntuu kuin hän olisi hajoamispisteessä. Tasapainottelu oman uran ja yksinhuoltajuuden välillä on vaikeaa, minkä lisäksi rooli elättäjänä on myös naiselle uusi.

View this post on Instagram

Who is excited for the weekend!! 🙌🏻

A post shared by Bradley Cooper (@theofficialbradleycooper) on