Kim Kardashian löysi kutsumuksensa – neljän lapsen äidin lakiopinnot etenevät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdeteollisuudessa ja kosmetiikkabisneksessä menestynyt realityjulkkis Kim Kardashian opiskelee parhaillaan asianajajaksi. Hän työskentelee oppisopimuksella sanfranciscolaisessa lakifimassa. Nainen aikoo jättää julkisuuden 10 vuoden sisään.

Kim Kardashian on sanonut ystävilleen, että hän tarvitsee neljä vuotta aikaa opintojensa suorittamiseen. Sen jälkeen hänellä on jälleen mahdollisuus kiinnittää huomionsa muuhun perheensä lisäksi. Kim Kardashian on kertomansa mukaan löytänyt kutsumuksensa lakiopintojen parista ja on onnellinen uudesta urasta, E! News uutisoi.

Hän opiskelee parhaillaan lakimieheksi 18 tunnin opinnoilla per viikko. Hän aikoo valmistua vuonna 2022, ja nainen on työskennellyt alalla oppisopimuksella vuoden 2018 kesästä lähtien. Hän on seurannut urallaan asianajajana menestyneen isänsä, edesmenneen Robert Kardashianin jalanjälkiä.

– Olen toisinaan turhautunut, kun joudun valvomaan myöhään ja opiskelemaan. Mietin välillä kuinka isäni teki sen kaiken. Kun on neljä lasta…hän on varmasti käynyt läpi samoja asioita kuin minä nyt, joten olisi upeaa päästä keskustelemaan hänen kanssaan asioista. Tiedän, että isäni olisi todella, todella ylpeä minusta, Kim Kardashian kertoo.