Poliisikoira oli roistoja etevämpi – jäljesti murtokolmikon kiinni Lahdessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hätäkeskukseen ilmoitettiin tiistai-iltana, että Lahden Vinkkakadulla oli menossa murto. Paikalla olleet rikolliset yrittivät murtautua teollisuuskiinteistöön. Tapahtumapaikalle lähti useita poliisipartioita.

Tekijät olivat ehtineet poistua poliisien saavuttua paikalle. Halliin oli yritetty mennä sisälle tekemällä seinään reikä. Murtomiehet olivat jättäneet paikalle jälkiä, joita poliisikoirapartio ja muut poliisit lähtivät seuraamaan.

Viranomaiset tavoittivat kolme miestä piilottelemassa useiden kilometrien päästä. Kolmikosta kaksi olivat menneet pyöräkuormaajan alle piiloon ja yksi oli räjäytysuojamattojen alla piilossa. Miehet olivat kaikki syntyneen 1990-luvun alkupuolella ja heidät otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.