Räppäri YG pidätettiin ryöstöstä epäiltynä – esiintyi silti Grammy-gaalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi pidätti räppäri YG:n viikonloppuna ryöstöstä epäiltynä. Artisti onnistui kuitenkin pidätetyksi joutumisesta huolimatta nousemaan esiintymislavalle sunnuntain Grammy-gaalassa. YG pidätettiin varhain perjantai-aamuna Kaliforniassa sijaitsevasta kodistaan.

TMZ-sivuston mukaan oidätys tapahtui osana käynnissä olevaa ryöstön tutkintaa. 29-vuotias räppäri vapautettiin muutamaa tuntia myöhemmin 250 000 dollarin takuusummaa vastaan.

Muun muassa Go Loko -hitistä tunnettu YG, oikealta nimeltään Keenon Daequan Ray Jackson, ehti tapahtuneesta huolimatta esiintyä suunnitellusti sunnuntaina järjestetyssä Grammy-gaalassa. Hän nousi lavalle muun muassa DJ Khaledin, Meek Millin ja John Legendin kanssa osana kunnianosoitusta edesmenneelle räppäri Nipsey Husslelle.