Salma Hayek seksikkäänä alkoholimainoksessa – tätä ei Suomessa esitettäisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Salma Hayek yllätti taannoin faninsa rohkealla selfiekuvalla, jossa hän esitteli rintaansa ilmestynyttä salatatuointia. Myöhemmin paljastui, että tatuointi ei ollutkaan aito, vaan The Hitman’s Wife’s Bodyguard -elokuvan roolihahmon tatuointi. Nyt Hayek on julkaissut upean mainoskuvan.

Rohkeissa asuissa ajoittain poseeraava Salma Hayek poseeraa mainoskuvassa, jollaista ei Suomessa voitaisi mainoksena julkaista. Otoksessa hän nimittäin poseeraa huippunäyttävänä ja antava rintavako esillä. Suomessa naisen seksikkyyttä ei saa yhdistää alkoholijuomiin kuuluivat ne yhteen tai eivät.

Salma Hayekin tähdittämä The Hitman’s Wife’s Bodyguard on jatko-osa Ryan Reynoldsin ja Samuel L. Jacksonin tähdittämälle The Hitman’s Bodyguard -elokuvalle. Salma Hayek nähtiin viimeksi valkokankaalla The Hummingbird Project -elokuvassa.

View this post on Instagram

#TBT

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on