Demi Lovato tuli kaapista – paljasti miten perheensä reagoi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato oli kuolla kaksi vuotta sitten yliannostukseen. Tähden työntekijät löysivät silloin 25-vuotiaan naisen elottomana, mutta Lovaton onneksi ensiapuhenkilökunta onnistui pelastamaan hänet Narcan-lääkkeen avulla. Nyt muusikko on tehnyt näyttävän paluun Grammy-gaalan lavalla ja alkanut toiveikkaana suunnittelemaan tulevaisuuttaankin.

Demi Lovato on aiemmin kertonut haluavansa perheen. Hänelle ei ole ollut selvää, että haluaisiko hän päätyä miehen vai naisen kanssa yhteen. Sen vuoksi hän päätti tulla ulos kaapista ja kertoa vanhemmilleen, että hän saattaa viettää loppuelämänsä myös naisen kanssa.

Kun Demi Lovato oli kertonut asian vanhemmilleen, hän oli alkanut tärisemään ja itkemään helpotuksesta. Vanhemmat olivat olleet hyvin ymmärtäväisiä ja lämpimiä tyttärensä kertomaa uutista kohtaan. Lovaton isä oli jopa kommentoinut tähden ilmoitusta ilmiselväksi. Hän oli aavistanut, että tytär on myös naisista kiinnostunut, koska Demin Cool for the Summer -kappale kertoo kahden naisen välisestä ihastumisesta.