Jennifer Lopez ja Shakira loistivat lavalla – Super Bowl -show vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan Super Bowl -loppuottelua seuraavat pelkästään Yhdysvalloissa miljoonat katsojat. Urheilun lisäksi Super Bowlissa nähdään vuosittain huippusuosittujen artistien tähdittämä väliaikashow, ja moni artisti janoaakin pääsyä kyseisen tapahtuman lavalle.

Latinopopin kuningattaret Jennifer Lopez ja Shakira loistivat tänä vuonna 2020 Super Bowl -tapahtuman väliaikaesiintyjinä. Shakira aloitti esityksen ja ihastutti tanssimalla jälleen hänen upeita vatsatanssiliikkeitään. Tähti lauloi muun muassa kappaleet She Wolf, Empire, Hips Don’t Lie ja Whenever, Wherever.

Shakiran jälkeen lavan valtasi säkenöivä Jennifer Lopez, jolla oli todella näyttävä musta nahkainen esiintymisasu yllään. Myös Lopez oli valinnut useiden hittiensä joukosta kourallisen hänen tunnetuimpia kappaleitaan, jotka oli sovitettu saumattomasti yhteen.

Lopez esitteli myös taitojaan tangolla opeteltuaan tankotanssin saloja Hustlers-elokuvaa varten. Naiset esiintyivät lopuksi myös yhdessä ja Jennifer Lopez toi lavalle myös oman tyttärensä, joka johti Let’s Get Loud -kappaletta laulavaa lapsikuoroa.