Ohhoh! Tuuli oli kaataa osan Trumpin Meksikon muurista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on kuvaillut valtion ja Meksikon välille rakenteilla olevaa muuria lähes läpäisemättömäksi. Väitteet ovat kuitenkin osoittautuneet liioitelluiksi. Kalifornian ja Meksikon välisissä Calexicon ja Mexicalin kunnissa todistettiin taannoin hurjaa näkyä.

Rakenteilla oleva valtioiden välisen muurin osa alkoi kallistumaan Meksikon puolelle voimakkaan tuulen ansiosta. Meksikolaiset viranomaiset ohjasivat nopeasti muurin liikenteen pois viereiseltä kadulta.

The Guardian -lehden mukaan muuri alkoi kallistumaan, sillä siihen käytetty betoni ei ollut ehtinyt vielä kovettua kunnolla voimakkaan tuulen puhaltaessa kohti. Calexicon ja Mexicalin rajalle rakenteilla oleva aita on osa yhteensä 3 000 kilometriä pitkäksi suunniteltua, yhdeksän metriä korkeaa muuria maiden välillä.