Courtney Stodden kuvasi vartaloaan somevideolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden oli ainoastaan 16-vuotias mennessään naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin kanssa. Hutchinson oli siis tuolloin 50-vuotias. Stodden erosi miehestä vuonna 2018, mutta avioero astui voimaan vasta 20. tammikuuta 2020.

View this post on Instagram

#gameday bikini 👙

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Nyt 25-vuotias Courtney on hämmentänyt seuraajiaan sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videon, jossa hän keikistelee bikineissä ja kuvaa lähietäisyydeltä rintojaan. Kuvatekstissään hän kertoo, että kyseessä oli hänen Super Bowl -pelipäiväksi valitsemansa bikiniasu.

View this post on Instagram

Good morning 🤍 #picoftheday

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

– Tunnen nyt oloni vahvaksi. Ei ole kuitenkaan salaisuus, että kärsin masennuksesta. En ole uskaltanut kertoa tästä aiemmin, mutta yritin noin vuosi sitten itsemurhaa. Olin tilanteessa, josta en nähnyt ulospääsyä, kipua, ahdistusta ja hulluutta elämässään tuntenut Stodden kertoi taannoin.