Kohukaunotar Jordyn Woods esittelee muotojaan: ”Älä kerro, että ikävöit minua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien yksi puhutuimmista kohuista vuosi sitten oli se kun Khloe Kardashianin mies ja lapsen isä Tristan Thompson petti avopuolisoaan perhetuttu Jordyn Woodsin kanssa. Woods oli tällöin parhaita ystäviä Khloen pikkusiskon Kylie Jennerin kanssa ja jopa asui naisen kanssa samassa talossa.

Kardashianien perheestä pettämiskohun jälkeen poistunut Jordyn Woods on alkanut tekemään itselleen uraa plusmallina ja Instagram-tähtenä. Uusimmissa kuvissaan nainen poseeraa hyvin pikkuruisissa bikineissä ja esittelee kurvikasta vartaloaan. Kuvatekstissään nainen kirjoittaa vihjailevasti: ”Älä kerro, että ikävöit minua vaan tule hakemaan minut”.

Kylie Jenner laittoi huhujen mukaan välit poikki entisen parhaan ystävänsä kanssa kuultuaan, että hän oli pusutellut isosiskon miehen kanssa. Jordyn näyttää kuitenkin siirtyneen elämässään eteen päin ja nauttivan tällä hetkellä matkailusta ja bilettämisestä täysin rinnoin.

View this post on Instagram

don’t tell me you miss me just come get me 🕷

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

View this post on Instagram

mani mami 🌴🦎

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

View this post on Instagram

made it 💚💛❤️

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Uusimmat