All Together Now Suomi -ohjelman satahenkinen tuomaristo täynnä tähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

All Together Now Suomi on uusi television musiikkiviihdeohjelma, jonka keskiössä nähdään kaikkien aikojen suurin tuomaristo. Tuomaristossa on peräti 100 jäsentä, jotka päättävät ohjelmaan osallistuvien laulajien ja lauluryhmien kohtalosta. Vastaavaa tähtikaartia ei ole aiemmin kotimaisessa viihdeohjelmassa nähty.

Ohjelman kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä, ja jokaisessa jaksossa joukko taitavia laulajia yrittää vuorollaan saada sadan hengen tuomariston – satasen – puolelleen, nousemaan ylös ja yhtymään lauluunsa. Mitä enemmän tuomariston jäseniä esiintyjä saa puolelleen sitä todennäköisemmin hän pysyy mukana kisassa. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 20 000 euron rahapalkinnon.

All Together Now Suomi -tähdet Eini ja Anamaria Rusi.

Sataseen kuuluu kotimaisia musiikkialan ammattilaisia, kuten laulajia, räppäreitä, oopperadiivoja, säveltäjiä, musiikkituottajia, iskelmätähtiä ja musiikinharrastajia. He edustavat genrejä laidasta laitaan. Tuomariston kapteenina ja kokoavana voimana toimii Laura Voutilainen. Muita jäseniä ovat esimerkiksi Pete Parkkonen, Eini, Tuure Boelius, Irina, Elias Kaskinen, Nopsajalka, Mira Luoti, Aleksanteri Hakaniemi, Nisa Soraya, Laura Pyrrö, Archie Cruz, Samae Koskinen, Laura Närhi, Leo, Ilta ja Pastori Pike.

– All Together Now Suomi on ennennäkemätön viihdespektaakkeli, joka on täynnä tunnettuja kotimaisia tähtiä ja käsinkosketeltavaa jännitystä. Yksi omista unelmistani toteutui, kun pääsin mukaan tuomaristoon, kertoo The Voice of Finlandista tuttu laulaja Anamaria Rusi.

Mukana on eri musiikkityylien edustajia sekä erilaisia musiikin ammattilaisia, kuten säveltäjä Tuomas Kantelinen, Idolsista tuttu räppäri Leo Luthando, drag artistit Divet ja Jayden Mars, kosketinvirtuoosi Heikki Puhakainen, iskelmäartisti Armi Tenkula ja karaoken maailmanmestari Tea Repo. Lisäksi mukana on pin-up-esiintyjä, vocal coacheja, viihdetoimittaja, manageri, tuottajia, klassinen laulaja, useita The Voice of Finlandin viihdyttäjiä ja kymmenittäin intohimoisia kuoroharrastajia erilaisista kuoroista.

Teksti: Kim Rusi