Emily Ratajkowski pohtii ulkonäköään – seksikkyys on myös taakka

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on myös yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

Emily Ratajkowski tunnetaan seksikkäänä naisena, joka onkin osannut upeasti ottaa omasta ulkonäöstään kaiken irti mallimarkkinoilla. Ratajkowski kertoi Ashley Grahamin haastattelussa, että hän kokee oman seksikkyytensä sekä supervoimana että jonkinasteisena taakkana.

Ratajkowskilla on monimutkainen suhde omaan ulkonäköönsä. 28-vuotias nainen kokee, että hän on saanut seksikkyydestä voimaa ja käyttänyt sitä omana vahvuutenaan ja myös itsetunnon kohottajana. Hän on silti sitä mieltä, että hän on niin paljon muutakin kuin pelkästään seksikäs nainen, minkä Ratajkowski toivoisi muidenkin näkevän.