Koira kaatoi silityslaudan – aiheutti tulipalon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalina levinnyt video osoittaa, miksi joitain esineitä ei kannata jättää vahtimatta lemmikkieläinten kanssa samaan huoneeseen. Siinä koira tulee vahingossa aihuettaneeksi tulipalon.

Kodin turvakameran Yhdysvaltojen New Mexicossa ikuistamalla videolla Kahuna ja Paige -nimiset koirat on jätetty yksin kotiin. Koirien leikkiessä Kahuna kaataa silityslaudan, jonka päällä olleet vaatteet kaatuvat lämmitysaukon päälle.

Vaatteet syttyivät palamaan, aiheuttaen lopulta tulipalon. Paikalle hälytetty palokunta onnistui kuitenkin sammuttamaan palon ennen kuin se ehti levitä koko rakennukseen. Sekä Kahuna että Paige selvisivät onnettomuudesta säikähdyksellä, uutisoi UPI.

 

Curious Pup Caused Home Fire. LAFD responded to a structure fire where two pets had evacuated safely. LAFD recommends homeowners ensure that smoke alarms are installed and working, that no combustible items be placed on or within three feet of heating devices or heat producing appliances. Another important safety practice is to have an escape plan as demonstrated perfectly in the video.

Publiée par Los Alamos County Fire Department sur Lundi 3 février 2020