Legendaarinen näyttelijä Kirk Douglas on kuollut 103-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä ja Oscar-voittaja Kirk Douglas on kuollut eilen, 5. helmikuuta. Hän näytteli urallaan noin 90 elokuvassa. Näyttelijäveteraanin kuolemasta tiedotti hänen oma poikansa, näyttelijä Michael Douglas.

Kirk Douglas oli kuollessaan 103-vuotias. Hänen juurensa ovat Venäjällä, sillä miehen vanhemmat muuttivat Yhdysvaltoihin venäjänjuutalaissiirtolaisina. Douglasin nimi oli syntyessään Issur Danielovitch Demsky, mutta hän muutti sen Kirk Douglasiksi yliopiston kesäteatterissa näytellessään opiskeluvuosinaan. Hänestä tuli erittäin tunnettu Hollywood-kasvo.

– Maailmalle hän oli legenda, joka sopi hyvin elokuvamaailman kulta-aikaan, ja hyväntekijä, joka sitoutui oikeudenmukaisuuteen ja uskomiinsa normeihin. Minulle ja veljilleni Joelille ja Peterille hän oli kuitenkin isä, Catherinelle hän oli upea appiukko, lapsenlapsilleen rakastava isoisä ja vaimolleen Annelle mahtava aviomies, Michael Douglas kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

https://www.instagram.com/p/B8NCr7Ah40N/