Sofia Richie mainosti farkkumerkkiä näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt jo muutaman vuoden ajan saavuttaa uskottavuutta ja jalansijaa seurapiireistä. Hän on seurustellut pari vuotta realityjulkkis Scott Disickin kanssa ja täytti taannoin 21-vuotta.

Tällä kertaa Sofia Richie poseeraa mallikuvassaan yläosattomissa, mutta tarkoitus ei ole esitellä hänen paljasta vartaloaan, vaan sen sijaan uutta farkkumallistoa. Sofia kutsuu seuraajansa juhlistamaan 23. helmikuuta järjestettävää lanseeraustilaisuutta. Kuvat löytyvät tästä ja tästä.

Julkkiskaunotar Sofia Richie on työskennellyt muun muassa Michael Korsin, Chanelin ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoiden mallina. Hän on Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin kolmen lapsen äitipuoli. Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner on vaatinut Scott Disickiä kosimaan pian Sofia Richietä.