Seksilelujen testaajalle töitä – palkka 45 000 euroa vuodessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seksileluja käyttämällä ovat tähän saakka ansaitseet elantonsa lähinnä aikuisviihdetähdet. Nyt internetissä toimiva tavaratalo kuitenkin etsii riveihinsä seksivälineiden testaajaa, eikä tehtävää tarvitse hoitaa edes kameran edessä.

OnBuy.com tarjoaa virkaa intiimituotteiden asiakaspalvelun päällikköä. Käytännössä virkaan kuuluu verkkokaupassa myytävien seksitarvikkeiden, kuten seksilelujen, liukuvoiteiden, eroottisten pelien ja aikuisviihteen testaaminen ja tuotteisiin tutustuminen.

Yhtiön mukaan he saavat kuukaudessa noin 500 seksivälineisiin liittyvää kysymystä. Palkattavan työntekijän tehtävänä on tutustua tuotteisiin jotta hän kykenee vastaamaan asiakkaiden polttaviin kysymyksiin. OnBuy.comin mukaan työn vuosipalkka on lähes 45 000 euroa vuodessa.

Etätyöhön voi hakea mistä päin maailmaa tahansa. Hakijoilta kuitenkin odotetaan todistettavissa olevaa tietämystä seksivälineisiin liittyen.