Shaquille O’Neal myy kartanoaan Instagramissa – hinta 2,5 miljoonan dollaria

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

NBA-tähti Shaquille O’Neal on myymässä hulppeaa kartanoaan. Asunnonvälityssivustojen sijaan mies on luottanut sosiaalisen median voimaan ja päättänyt laittaa myynti-ilmoituksensa hänen omalle Instagram-kanavalleen.

Instagram-julkaisullaan 47-vuotias mies on ilmoittanut, että hänen Kalifornian Bell Canyonissa sijaitseva kartanonsa on myytävänä. Mies on kirjoittanut kuvatekstiin kaikki kotinsa hyvät ominaisuudet ja julkaissut noin neljä ja puoli minuuttia kestävän esittelyvideon kartanosta.

Isossa kartanossa on viisi makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta. Alakerrasta löytyy perheen ajanviettohuone, ruokasali, viinikomero, baari, mediahuone, kodinhoitohuone ja yksi makuuhuone. Yläkerrassa on yksi iso makuuhuone ja kolme pienempää makuuhuonetta. Talossa on myös mukavasti omaa pihaa tontin koon ollessa yli 4 000 neliömetriä. Shaquille O’Neal pyytää talosta 2,5 miljoonaa dollaria.

View this post on Instagram

I’M SELLING MY HOME IN BELL CANYON CA. 5 bedroom 4.5 bath 5,217 SQFT (APX) 1 ACRE LOT It’s in a premier cul-da-sac offering privacy. It’s an open floor plan with a two story foyer leading to a formal living room with vaulted beam ceilings off a formal living room with porcelain flooring and chef’s kitchen. The kitchen has marble countertops, custom cabinetry and stainless steel appliances. The first floor has a family room, dinning room, wine closet, wet bar, media room, laundry room, office and a bedroom. Upstairs has a the master bedroom and three additional bedrooms. The house is walking distance from the community center, state of the art gym and tennis courts. It can be all yours for $2.5M. For SERIOUS buyers please send an email to Sellingbellcanyon@gmail.com for more information.

A post shared by DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) on