Shaquille O’Neal myy kartanoaan Instagramissa – hinta 2,5 miljoonan dollaria

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

NBA-tähti Shaquille O’Neal on myymässä hulppeaa kartanoaan. Asunnonvälityssivustojen sijaan mies on luottanut sosiaalisen median voimaan ja päättänyt laittaa myynti-ilmoituksensa hänen omalle Instagram-kanavalleen.

Instagram-julkaisullaan 47-vuotias mies on ilmoittanut, että hänen Kalifornian Bell Canyonissa sijaitseva kartanonsa on myytävänä. Mies on kirjoittanut kuvatekstiin kaikki kotinsa hyvät ominaisuudet ja julkaissut noin neljä ja puoli minuuttia kestävän esittelyvideon kartanosta.

Isossa kartanossa on viisi makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta. Alakerrasta löytyy perheen ajanviettohuone, ruokasali, viinikomero, baari, mediahuone, kodinhoitohuone ja yksi makuuhuone. Yläkerrassa on yksi iso makuuhuone ja kolme pienempää makuuhuonetta. Talossa on myös mukavasti omaa pihaa tontin koon ollessa yli 4 000 neliömetriä. Shaquille O’Neal pyytää talosta 2,5 miljoonaa dollaria.