Mies yritti tehdä 2 020 punnerrusta – YHDESSÄ päivässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Youtuben fitness-tähti Will Tennyson teki uuden vuoden lupauksen, että suorittaa 2.020 punnerrusta yhden päivän aikana. Mies on lunastanut lupauksensa. Hänen tarkoituksenaan oli skaalata suoritusta siten, että suorittaisi punnerrukset järkevällä jaolla ja osissa.

Tennyson suunnitteli tekevänsä punnerrukset 20 sarjassa siten, että punnertaisi 101 kertaa yhden sarjan aikana. Ensimmäiset 101 punnerrusta syntyi 3 minuutissa ja 16 sekunnissa. Hän teki 404 punnerrusta noin tunnissa. Mies kuitenkin kertoi pian urakan alkamisen jälkeen, että hänen kätensä kramppasivat jo, eikä hän pystynyt suoristamaan niitä kunnolla.

1.414 punnerruksen jälkeen Will Tennyson huomasi, että 101 sarjat olivat liikaa. Hän ryhtyi punnertamaan 50 seteissä loppupäivän ajan. Hän saavutti 2.020 punnerruksen määrän juuri ennen puolta yötä. Mies ei suosittele samaa kenellekään.

– Fitness on matka, ei maali, mies napauttaa kameralle.

Hän haluaa esimerkillään osoittaa, että ihmisen ei ole järkevää päättää laihduttavansa esimerkiksi 20 kiloa, vaan asettaa pienempiä tavotteita matkan varrelle. Terveys vaatii pieniä tekoja ja työtä päivittäin. Hän sanoo jo videon alussa, että ei suosittele samanlaisia testejä kenellekään, koska hän on idiootti ja tekee sen muidenkin puolesta.