Koira suree lajitoveriaan äänekkäästi – ystävä on kuitenkin vain nukutettuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat hyvin lojaaleja lemmikkejä ihmisille. Useiden tapausten myötä on myös nähty miten lojaaleja eläimet ovat myös toisilleen. Koirat surevat hyvin näyttävästi sekä omistajiaan että menehtyneitä lajitovereitaan.

Nyt videolla nähdään herkistävä tilanne, jossa saksanpaimenkoira itkee ystävänsä perään. Koirakaverukset olivat taistelleet piikkisian kanssa, mikä oli jättänyt koirien suut täyteen piikkejä. Eläinlääkäri soitettiin paikalle ja koirien suut putsattiin piikeistä nukutuksessa.

Stent-niminen saksanpaimenkoira sattui kuitenkin heräämään nukutuksesta ennen ystäväänsä. Stent luuli kaverinsa kuolleen ja alkoi itkemään ja vinkumaan koiran vieressä todella surullisesti. Koira oli silminnähden huolissaan kun se ei saanut kaveriaan millään hereille. Stent on varmasti ollut riemuissaan kun ystävä on viimein herännyt.