Kuorma-auton kuljettaja välttyi täpärästi tuhoisalta onnettomuudelta – ei säästellyt kirosanoja

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Liukkaat kelit johtavat liikenteessä toisinaan hengenvaarallisiin tilanteisiin, etenkin silloin kun teillä liikkuu suurikokoisia ajoneuvoyhdistelmiä. Tuoreella videolla todistetaan hurjaa läheltä piti-tilannetta.

Kojelautakameran kuvaamalla videolla kuorma-auton kuljettaja on juuri ajamassa liukkaalla tiellä Yhdysvaltojen Oregonissa. Hän joutuu vaaralliseen tilanteen kolmen kohti ajavan kuorma-auton tukkiessa hänen reittinsä miltein täysin.

Kuljettaja onnistuu kuitenkin täpärästi väistämään jokaisen vastaantulevan ajoneuvon taidokkain liikkein. Kiroilulta ei hengenvaarallisessa tilanteessa vältytty, ja kuljettaja toistikin fuck-sanaa jopa yhdeksän kertaa peräkkäin.